Skip to main content

Contactlenzen van Eye Wish

logo eye wish opticiens

Ken je de naam Eye Wish Groeneveld nog? Deze opticien keten heet tegenwoordig Eye Wish Opticiens.

Toe aan nieuwe contactlenzen? Ga ook eens kijken in één van de winkels van de optiekketen Eye Wish. Eye Wish biedt je van de bekende opticiens het grootste assortiment en de beste aanbiedingen. Een medewerker van Eye Wish helpt je graag jouw keuze te bepalen bij de aanschaf van nieuwe contactlenzen.

Nieuwste generatie Contactlenzen

Draagcomfort is bij lenzen cruciaal. Het uitgangspunt is dat jouw lenzen niet alleen je zicht moeten verbeteren, maar Eye Wish biedt ook lenzen aan die je bij het dragen niet nauwelijks voelt. Draagcomfort is een van de belangrijkste zaken, na de vaststelling van de sterkte. Aangezien prikkelende en droge ogen, door verkeerde lenzen, werkzaamheden achter een computer of het verblijf in een rokerige ruimte, uiterst irritant is. Optimalisering van het draaggemak, onder andere door te adviseren over de bij jou ogen en werkzaamheden passende lens en lenzenvloeistof, is een service waarvoor je bij Eye Wish op de goede plaats bent.

Eye Wish Service

Bij een bezoek aan een Eye Wish winkel zul je al snel zien dat we topmerken contactlenzen aanbieden. Je kunt altijd met vragen bij ons terecht, zodat je jouw keuze beter kunt bepalen. Met name voor diegene, die voor de eerste keer lenzen draagt, is het aan te raden om al jouw vragen te stellen, zodat je niet achteraf dingen tegen komt, die het plezier in het dragen verminderen.

Op de site van Eye Wish vind je ook een mogelijkheid om vragen te stellen. Maar ze doen meer. Ze willen je, desgewenst, ook graag helpen met het bepalen van de voor jouw ogen meest geschikte lenzen. Zelfs jouw ogen kunnen onderling verschillen voor wat betreft sterkte, bolling of droogte. Er zijn heel wat factoren die bepalen welke lenzen, welk materiaal en welke bijpassende vloeistof je nodig hebt.

Voor deskundig advies ben je aan het goede adres bij Eye Wish. De professionele oogcontrole, waarmee je de aanschaf van je contactlenzen start, zorgt er voor dat de genoemde factoren allemaal worden meegewogen in een eindadvies. Een andere factor waarom Eyewish een goede keuze voor je is, is dat zij je alle bekende merken contactlenzen kunnen aanbieden.

Brildrager?

Er zijn heel wat mensen, die een bril dragen, en graag zouden willen overstappen op lenzen. Het draaggemak. Last hebben van de bril, soms tot vervelens toe. Toch hebben ze stap naar lenzen nog niet gemaakt. Met name omdat ze het lastig vinden met lenzen om te gaan. Het in- en uitdoen van contactlenzen lijkt voor veel brildragers immers zeer complex.

Een bezoek aan onze webshop biedt je de nodige informatie. Met vragen ben je altijd welkom. Eye Wish biedt je heel wat informatie over de verschillende aanbieders van contactlenzen, de merken en types. Zo heb je de zekerheid altijd van het nieuwste op de hoogte te zijn.

Plus, als een extra service voor de klanten van Eye Wish, zij leveren bij hun gekochte lenzen en vloeistof, bij jouw thuis af. Je hoeft dus niet zelf de lenzen te gaan ophalen.

Lenzen Uitproberen?

Eye Wish biedt de nieuwste generatie lenzen aan, die een goede luchtdoorlatendheid hebben, waardoor het draagcomfort optimaal is. Hun lenzen hebben ook een extra bescherming tegen droge ogen. Je kunt zelfs met deze lenzen aan zonder problemen slapen.

Twijfel je toch nog? Dan biedt Eye Wish aan om deze contactlenzen eerst uit te proberen. Zo kun je ervaren hoe het voelt om lenzen te dragen. Hoe het is om de wereld door lenzen te zien. Je betaalt, totdat zij de voor jou geschikte lenzen hebben gevonden, alleen de zogenaamde aanmeetkosten. Op deze wijze ondersteunt Eye Wish jouw wens naar verandering.

[browser-shot width=”450″ url=”http://www.eyewish.nl”]

Direct online lenzen kopen?

Lenzencenter.nl houdt je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en acties bij Eye Wish en de andere grote optiek ketens. Bezoek één van de Eye Wish filialen voor deskundig advies, proeflenzen of een oogmeting. Weet je al wat voor lenzen je wilt bestellen, bekijk dan de Lenzencenter.nl homepage.

Bekijk ook de pagina over Pearle