Skip to main content

Contactlenzen van Hans Anders bestel je via Lenzencenter.nl

Hans Anders logo

In 1982 opende Hans Anders voor het eerst zijn deuren in Rotterdam en sindsdien is de optiekketen uitgegroeid tot één van de grotere van Nederland. Hans Anders telt namelijk 250 winkelpunten verspreid over het land. Daarbij heeft de opticien de oorspronkelijke doelstelling niet uit het oog verloren, namelijk dat goed zien voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Zien & horen

Deze doelstelling maakte Hans Anders in 1982 een beetje anders dan andere optiekketens. De naam Hans Anders was daardoor overigens snel gevonden, mede omdat een aantal van de oprichters dezelfde voornaam hadden. De naam Hans Anders gaf de opticien voor de nieuwe klanten een toegankelijk imago. Dit imago heeft Hans Anders nog steeds. Naast eigen merk monturen voor brillen en zonnebrillen, heeft de opticien ook contactlenzen (zowel huismerk als erkende bekende merken) en sinds 1999 zelfs hoortoestellen in het assortiment. De open winkels en het deskundige personeel maken het ook prettig om even binnen te stappen voor een advies.

Contactlenzen

Wanneer je besluit over te stappen van je bril naar contactlenzen, hetzij permanent met maandlenzen of zo nu en dan een dagje met dag- of weeklenzen, dan kun je terecht bij de Hans Anders lenzenspecialist. Dit is een opticien gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen. Ook controleert hij of zij ieder half jaar de sterkte en gezondheid ogen van de ogen. Samen met jou zal deze opticien de juiste contactlens voor jouw ogen en gebruiksgemak uitkiezen. Zowel qua sterkte, met of zonder cilinder (een torische lens) als het juiste materiaal.

Zuurstofdoorlatend

Ogen hebben zuurstof nodig, anders drogen zij uit. Omdat een contactlens in principe een deel van het oog afdekt, komt er minder zuurstof bij. Het ene oog heeft meer zuurstof en vocht nodig dan het andere. Daarom zijn er ook lenzen die meer zuurstof doorlaten dan andere lenzen. Bijvoorbeeld de zachte hydrogel en zachte siliconen hydrogel maandlenzen. De lenzen met siliconen laten meer zuurstof door.

Hard of zacht

Op zich maakt het voor het doorlaten van zuurstof niet meer uit of je harde of zachte contactlenzen kiest. De keuze heeft meer met comfort te maken en wat je prettig vindt in gebruik. Het voordeel van zachte lenzen is dat de ogen deze makkelijker accepteren dan de harde variant. Het voordeel van harde contactlenzen is dat deze vormvast zijn. Om er achter te komen wat je het prettigst vindt, kun je beide natuurlijk uitproberen.

Uitgebreid assortiment

Wanneer de keuze gemaakt is, kun je bij Hans Anders kiezen uit verschillende merken, zoals Dailies (daglenzen), Acuvue, Air Optix en het huismerk Easy Wear. De EasyWear lenzen zijn eigenlijk gewoon de Focus Monthly maandlenzen van CIBA Vision, maar dan in de verpakking van Hans Anders. Vaste klanten biedt de opticien het Lensplan totaal aan, waarmee je onder andere kortingen krijgt op je dag-, week- of maandlenzen en vloeistof, maar ook korting krijgt in de winkel. Als je je alvast wilt oriënteren op HansAnders.nl kun je het gehele assortiment contactlenzen en lenzenvloeistoffen (maar ook monturen met online paskamer) vinden.

Online bestellen

Op HansAnders.nl vind je ook de mogelijkheid om lenzen via het Internet te bestellen. Hoewel halfjaarlijkse controle belangrijk blijft, kan het altijd zo zijn dat je onverhoopt extra lenzen nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie graag een paar extra setjes bij je hebt. Het kan namelijk gebeuren dat je in het zwembad een lens verliest. Ook kan een lens plotseling scheuren, waardoor je sneller een nieuw setje moet gebruiken en je niet uitkomt met je maandlenzen. Je kunt dan natuurlijk tijdens de pauze op kantoor even snel naar de opticien gaan, maar meestal is het daar rond lunchpauze erg druk. Ook kunnen juist jouw lenzen niet op voorraad zijn. Dan is online bestellen via HansAnders.nl wel zo handig: snel bezorgd op je thuis- kantoor- of vakantieadres in Nederland, voor dezelfde prijs als je bij de Hans Anders opticien betaalt. En wanneer je voor 15:00 uur besteld, krijg je de lenzen al de volgende dag bezorgd.

Bestel veilig

Het bestellen van contactlenzen via internet is snel, eenvoudig en via een erkende webshop ook veilig. Lenzencenter.nl heeft het aanbod van webshops al voor je vergeleken en een top 5 samengesteld die het beste uit de test zijn gekomen. Zo ben je gegarandeerd van een up to date productaanbod, een goede service, een beloofde levertijd en gebruiksgemak van de website. Daarnaast toetsen wij ook de gehanteerde prijzen van het aanbod. Om je gegarandeerd de beste webshops te kunnen bieden, houdt Lenzencenter.nl deze webshops scherp in de gaten. Zo ook de webshop van HansAnders.nl. Via Lenzencenter.nl krijg je altijd de nieuwste, onafhankelijke informatie. Daarnaast kun je bij verschillende webshops eenvoudig de prijzen vergelijken van jouw favoriete contactlenzen en vloeistof.

[browser-shot width=”600″ url=”http://www.hansanders.nl”]

Direct online lenzen kopen?

De beste manier om te ervaren wat het gemak is van het online bestellen van je contactlenzen is door het uit te proberen. Mocht je dan een keer met spoed een extra setje lenzen nodig hebben, en niet in de gelegenheid zijn deze bij een opticien op te halen, weet je precies hoe het werkt. Neem daarom een kijkje in de webshop van HansAnders.nl of een van de andere erkende webshops op Lenzencenter.nl. Daarnaast onthouden veel webshops je gegevens, zoals je sterkte en cilinder, of kun je eenvoudig je laatste aankoop terugvinden. Met één druk op de knop bestel je zo nog eenvoudiger je lenzen.

Uiteraard kun je ook terecht in één van de Hans Anders filialen voor de aankoop van lenzen, deskundig advies, proef lenzen of een oogmeting. Wanneer je direct contactlenzen wilt bestellen, bekijk dan de Lenzencenter.nl homepage

Bekijk ook de pagina over Specsavers