Skip to main content

Contactlenzen van Specsavers

Specsavers logo

Wilt u liever geen bril meer dragen? Of bent u op zoek naar contactlenzen die voldoen aan uw persoonlijke wensen? Dan bent u bij de optiekketen van Specsavers Opticiens aan het juiste adres. U zult in het uitgebreide assortiment in de diverse winkels altijd een type lens kunnen vinden die past bij uw lifestyle. En voor een geschikte prijs. Er zijn in Nederland meer dan 100 Specsavers-winkels.

Specsavers’ Easyvision

Specsavers biedt een kwalitatief goed assortiment contactlenzen onder de noemer Easyvision. Deze lenzen zijn het huismerk van Specsavers Opticiens. Dit zijn contactlenzen van de beste lenzen fabrikanten verkocht onder de naam van Easyvision Specsavers en in een ander doosje.

Easyvision All Day Proclear Compatibles Maandlenzen Coopervision
Easyvision All Day – All Night Air Optix Night & Day Maandlenzen CIBA Vision
Easyvision Aspheric Frequency 55 AB Maandlenzen Coopervision
Easyvision Oneday Focus Dailies Daglenzen CIBA Vision
Easyvision Varifocal Focus Progressives Maandlenzen CIBA Vision
Standard Toric Frequency Xcel Toric Maandlenzen Torische lenzen Coopervision
StandardLens Frequency 55 Maandlenzen Coopervision

U kunt dan ook verzekerd zijn van lenzen die wat technologie en materiaal betreft hoogstaand zijn. Door deze hoge kwaliteit is het langer dragen van contactlenzen niet langer oncomfortabel. Ook als u door ongemak eerder gestopt bent met het dragen van lenzen zijn Easyvision lenzen dus aan te raden.

Aantrekkelijke Service

De Specsaver Opticien biedt een gratis oogmeting, waarbij een gediplomeerde opticien uw behoeften combineert met een advies voor het meest passende type lens. U kunt kiezen uit maandlenzen (ook met cilinder of multifocaal), daglenzen of dag- en nachtlenzen, waarbij er keuze is tussen verschillende categorie├źn. Afhankelijk van de categorie lens waar u voor kiest worden uw lenzen gratis thuisbezorgd en kunt u tot 25% korting krijgen op een brilmontuur. Ook krijgt u van Specsavers uitgebreide nazorg, waarbij u van deskundig advies wordt voorzien en eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Voor de bril liefhebbers

De Specsaver Opticien beschikt verder uiteraard over een uitgebreide collectie monturen, waaronder prachtige designer brillen van onder andere merken als Tommy Hilfiger, Missoni en FCUK. Op de website kunt u daarnaast een online prijscalculator vinden, zodat u de prijzen van uw montuur, uw glazen, ow glasopties, uw verzekering en eventuele acties kunt uitrekenen. Ook vindt u hier een getailleerde beschrijving van de glasopties voor uw bril, zoals kraswerende, getinte, ontspiegelde, gepolariseerde en varifocale glazen. Naast uw keuze voor lenzen kunt u in de winkels dus een uitgebreide reeks opties voor een bril aan u voorbij laten komen. Zo kunt u (indien gewenst) er voor kiezen om lenzen afwisselend met een bril te dragen en zo profiteren van de verscheidene kortingen en de uitstekende service die de Specsavers Opticien biedt.

Specsavers website screenshot

Direct online lenzen kopen?

Lenzencenter.nl houdt je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en acties bij Specsavers en de andere grote optiek ketens. Bezoek eens een winkel van Specsavers voor deskundig advies, proeflenzen of een oogmeting. Weet je al wat voor lenzen je wilt bestellen, bekijk dan de Lenzencenter.nl homepage.

Bekijk ook de pagina over Eye Wish Opticiens