Contactlenzen van Het Huis Opticiens

Het Huis Opticiens

In 2012 is Het Huis Opticiens overgenomen door Eye Wish Opticiens en alle winkels heten nu dan ook Eye Wish Opticiens. De naam Het Huis Opticiens wordt echter nog veel gebruikt en daarom tonen we op Lenzencenter.nl nog deze oude pagina.Het Huis Opticiens heeft 108 winkels verspreid over Nederland. De kracht van Het Huis Opticiens is dat zij veel aandacht schenken aan persoonlijk advies bij de aanschaf van een bril, zonnebril of set contactlenzen. Een extra controle of service is zeker niet te veel voor een Het Huis Opticien. Hij of zij neemt graag de tijd voor je, waardoor je de juiste keuze kunt maken uit de vele monturen van modemerken en Het Huis eigen merk. Maar ook spelen zij een rol in het helpen uitkiezen van de juiste glazen.

Lenzen

Ook voor contactlenzen ben je bij Het Huis aan het juiste adres voor een persoonlijk advies en regelmatige controle. Het Huis Opticiens biedt een uitgebreid assortiment contactlenzen: van zachte daglenzen tot zachte maandlenzen. Veel van deze lenzen zijn leverbaar in een torische, gekleurde of multifocale variant. Net als bij de brilmonturen heeft Het Huis eigen merk lenzen en vloeistof. Een Het Huis Opticien staat altijd klaar om samen met jou de juiste lenzen uit te kiezen voor het meest optimale draagcomfort en zicht. Daarnaast volgt Het Huis de ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen op de voet, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste lenzen voor je ogen.

Service

Zoals je weet vergt het dragen van lenzen net dat beetje extra aandacht omdat de gezondheid van de ogen ook gecontroleerd moet worden. Daarom biedt Het Huis een extra service voor haar klanten: de Contactlenspas. Hiermee krijg je kortingen op het aanschaffen van lenzen, een bril, zonnebril en vloeistoffen. De controle is gratis en je krijgt lenzen gratis op proef gedurende een periode twee maanden.

Bestel online

Hoewel winkels van Het Huis Opticiens door heel Nederland te vinden zijn, kan het toch voorkomen dat je geen tijd hebt om een extra setje lenzen te halen, mocht je onverhoopt tussendoor nieuwe nodig hebben. Omdat je bijvoorbeeld tot na winkelsluitingstijd nog op kantoor zit of dat je op vakantie bent. Het kan namelijk altijd gebeuren dat er een scheurtje in één van de lenzen is ontstaan, of dat ze per ongeluk buiten de vloeistof zijn beland. Dan is het handig om je lenzen online te kunnen bestellen. Meestal heb je deze dan binnen 2 werkdagen in huis – of geleverd op een ander adres in Nederland, zoals je het adres van kantoor of vakantieaccommodatie. Je hoeft eigenlijk alleen je sterkte te weten, het soort lenzen dat je draagt en het merk.

Het Huis Opticiens - Eye Wish website screenshot

Direct online lenzen kopen?

Lenzencenter.nl houdt je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en acties bij Het Huis Opticiens en de andere grote optiek ketens. Bezoek één van de Het Huis winkels voor deskundig advies, proef lenzen of een oogmeting. Wanneer je direct contactlenzen wilt bestellen, bekijk dan de Lenzencenter.nl homepage. Online bestellen via één van de door Lenzencenter geadviseerde webshops is makkelijk, snel en veilig. Wij hebben de beste webshops al voor je vergeleken.

Bekijk ook de pagina over Hans Anders