Skip to main content

Contactlenzen van Pearle

Pearle Opticiens logo

Eén van de grootste en bekendste opticiens in Nederland is Pearle Opticiens.

Geschiedenis Pearle Opticiens

Een zeer bekende optiek keten is Pearle met zo’n 175 winkels in Nederland. Pearle is voortgekomen uit BrilMij en bestaat al meer dan 40 jaar. De franchisenemers bieden deskundigheid, betrouwbaarheid en een goede service: de 3 pijlers van de Pearle dienstverlening.

Wat biedt Pearle

Bij Pearle Opticiens kan iedereen gratis een maand nieuwe contactlenzen uitproberen. Deze service maakt het makkelijker om het beste type lenzen te kiezen. Overigens kun je bij de Pearle Opticien ook altijd terecht voor een deskundig advies mochten er vragen zijn over de contactlenzen die je gebruikt, of mocht je overwegen lenzen aan te schaffen. Bij Pearl vinden ook regelmatig speciale acties plaats. Tijdens deze soort van uitverkoop kun je bijvoorbeeld heel goedkoop een leuke zonnebril op sterkte kopen. Erg handig wanneer je op vakantie gaat of voor in de auto.

Ervaring en Deskundigheid

De Pearl Opticien heeft heel wat aan ervaring opgebouwd op het gebied van contactlenzen. Zij waren één van de eersten die lenzen verkochten en doen dat al tientallen jaren. De keuze voor de Pearl Opticien ligt dan al snel voor de hand. Hun kennis op het gebied van lenzen kan voor jou de doorslag geven om voor hen te kiezen.
Uiteraard staat hun deskundig personeel je graag te woord. De contactlenzenspecialist zorgt voor de oogmeting en voor de passende lenzen, de bijbehorende vloeistof en geeft je een advies over de soort lenzen, die voor jou het meest geschikt zijn.
Er bestaan namelijk vele typen lenzen. Je kiezen voor daglenzen, die je aan het eind van de dag gewoon weg kunt gooien. Dus niet schoonmaken, in vloeistof leggen of wat dan ook voor gedoe. Of weeklenzen. Weer een andere keuze zijn de maandlenzen. Zachte lenzen, harde lenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen …
Voor ieder lens type geldt dat ze gemaakt zijn van het beste materiaal, zodat jouw ogen optimaal beschermd worden en het draagcomfort groot is.

Nieuwste Type Contactlenzen

Pearle biedt ook nachtlenzen aan. Deze draag je ’s nachts terwijl je slaapt. De lenzen corrigeren je ogen waardoor je overdag geen lenzen meer hoeft te dragen. Dit is ideaal voor mensen met gevoelige of droge ogen. Of je neemt een lens, die multifocaal is, zodat je niet alleen beter ziet, maar ook, zonder leesbril kunt lezen. Oh zo makkelijk!

Maandlenzen

De meest klanten van de Pearle Opticien kiezen voor de maandlenzen. Deze lenzen van silicone hydrogel hebben een groot draagcomfort. Je voelt ze niet, terwijl ze wel hun werk doen. Raak je de harde lens nog wel eens kwijt? Bijkomend voordeel van deze lenzen is dat je ze niet snel zult verliezen. Dat komt door de perfecte hechting. Heb je eenmaal de perfecte lenzen gekozen, dan kun je bij Pearl een vervolgbestelling plaatsen, die gratis bij je thuis wordt bezorgd. Pearle levert lenzen onder de huismerk naam iWear. Dit zijn lenzen van CIBA Vision en Coopervision, maar dan met een andere naam en in een andere verpakking. Pearle levert de volgende type lenzen:

iWear daglenzen Focus Dailies Daglenzen CIBA Vision
iWear Performance Comfort Toric Frequency Xcel Toric Maandlenzen Coopervision
iWear Performance High Precision UV Maandlenzen CIBA Vision
iWear Performance Select Biomedics 55 Evolution Maandlenzen Coopervision
iWear Premium Frequency 55 Maandlenzen Coopervision
Pearle basispakket SofLens 59 Maandlenzen Bausch & Lomb
Eyecare 30 Surevue Maandlenzen Johnson&Johnson

[browser-shot width=”600″ url=”https://www.pearle.nl”]

Direct online lenzen kopen?

Lenzencenter.nl houdt je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en acties bij Pearle Opticiens en de andere grote optiek ketens. Bezoek één van de Pearle filialen voor deskundig advies, proef lenzen of een oogmeting.
Wanneer je direct contactlenzen wilt bestellen, bekijk dan de Lenzencenter.nl homepage.

Bekijk ook de pagina over Het Huis Opticiens